The Quentin Tarantino Archives logo

Sin City interview

interview met Robert Rodriguez, Clive Owen, Benicio Del Toro & Mickey Rourke ingescanned door yours trulyals je het niet kunt lezen ga je maar naar de links<LINK_TEXT text=“http://img.photobucket.com/albums/v190/ … ing009.jpg”>http://img.photobucket.com/albums/v190/bloodbatheffect/Afbeelding009.jpg</LINK_TEXT><LINK_TEXT text=“http://img.photobucket.com/albums/v190/ … ing010.jpg”>http://img.photobucket.com/albums/v190/bloodbatheffect/Afbeelding010.jpg</LINK_TEXT>

K ga er morgen (EINDELIJK :smiley: ) naar toe! K heb er echt al van alles over gelezen… k kan niet wachten!Iemand al ervaringen?

Ik heb hem gister gezien en ik vond hem erg goed, alleen bijna op het einde liep de film vast, maar werd nog hersteld gelukkig… Ik kreeg ook een T-Shirt van Sin City bij een grote zak m&m’s.

Vet! (dat t-shirt dan heh, niet dat de film vast liep :stuck_out_tongue: )Welke Bios was dat? Pathe de Kuip??

Nee, de Movie Unlimited in Zevenaar, kleine bioscoop, twee zalen. Er was een Coca-Cola premiere; kreeg je in het begin een glas cola met een bol vanille ijs erin en een grote popcorn. Bij elke cola die je kocht kreeg je wat kleine dingetjes, je kon allemaal dingen winnen en er was nog een feest na afloop. Was wel erg gaaf.

K ben zaterdag dan eindelijk geweest :smiley:

Wat een film! Echt geweldig! Tijd gelee dat k zo’n coole film in de bios heb gezien zeg!

Heb 2 uur lang zitten genieten :slight_smile:Helaas zat er voor mij geen t-shirt in :S Alleen een zak M&M’s, die k zelf moest betalen :stuck_out_tongue:

zalige film is het ja :slight_smile: