The Quentin Tarantino Archives logo

Dutch Board Info Topic

Ik zal hier voortaan iets posten als ik wat dingen aan pas in de dutch board.ik heb twee topics “Willem van der Sande Bakhuyzen” en een topic van Pete.Xl “New Star Con in Rijswijk” verplaatst naar de non-tarantino board en chat&off-topic talk board.Verder heb ik onze Filmmeldpunt! en de topic “zijn er ook nederlanders hier” verplaatst naar onze main board. Want vooral in de laatste topic wordt er veel over tarantino gesproken en ik vond dat deze dus daarom op onze hoofd board hoort.als iemand het hier niet mee eens is laat mij dat dan weten.

Seb vraagt of ik oude topics en topics waar niet meer in gepost wordt wil verwijderen. Zodat hij wat meer ruimte op zn server krijgt.

Zijn er nog topics die jullie absoluut erin willen houden? Als jullie dat laten weten, dan verwijder ik alleen de topics die we niet meer nodig hebben.

Ik wil de topic: De Tokkie’s… echt zeker weten behouden :stuck_out_tongue:Hahaha, nee, uhm heel de dutch board is zo een beetje off-topic…;D

:’( het heeft mij veel pijn gedaan, maar ik heb een grote schoonmaak gehouden. Als ik een topic verwijdert heb die je graag nog een keer wou door lezen, sorry, maar hij is voorgoed weg :’(

Perfect gedaan! :smiley:Alle topics die weg zijn werd toch niets mee gedaan :stuck_out_tongue: Veel overzichtelijker nu :slight_smile:

hehe, bedankt voor de compliment! (Sorry voor de late reactie…)